Andre siger

"Jeg har på et halvt års forløb hos Ida Baggesen opnået langt mere end jeg turde håbe på, da jeg startede. Jeg har fået troen tilbage på mig selv, lysten tilbage til at jagte mine drømme og ikke mindst en masse redskaber, som hjælper mig langt ud i fremtiden. Mit forløb hos Ida har været enormt spændende, og jeg har udviklet mig en hel del siden start. Jeg kan helt klart anbefale Ida Baggesen, som et trygt sted at finde hjælp og få livsglæden tilbage!"
Laura
21 år
"Jeg kan kun på det varmeste anbefale Ida. Hun er utrolig empatisk og var med rette teknikker med til at hjælpe mig videre, da jeg følte, at jeg var låst fast i mit eget liv.
Man føler sig altid velkommen og altid i en tryg atmosfære - Tak Ida"
Lisa
38 år

"Modgang rammer os alle, men når ens teenage-datter får selvmordstanker er livet mega svært for både ens barn og en selv og hele familien. Ida, du har hjulpet min datter tilbage til livsglæden. De bedste anbefalinger"

Mor til datter på
15 år
Ida er et meget rart, varmt og tillidsvækkende menneske. Hun er en dygtig psykolog, der er empatisk, rummelig, anerkendende, lyttende, reflekterende. Hvis du står i en livskrise eller lignende – så vil jeg bare sige, hos Ida er du tryg og i de bedste ”hænder”
Lars
33 år
"Mit forløb hos Ida Baggesen har været et super spændende, udviklende, interessant og frem for alt et lærerigt et af slagsen. Taget i betragtning af at jeg er blevet taget imod med en god og positiv energi, har jeg lige siden starten følt mig meget tryg og hjerteligt velkommen i forhold til, at jeg har åbnet mig op for mine personlige samtaleemner. Her har jeg fået lov til at arbejde med nogle redskaber, der har hjulpet mig godt på vej i løbet af min dagligdag, hvilket jeg dermed også vil bruge i mit fremtidige liv." ​
Amanda
25 år
"Jeg kan på det varmeste anbefale Psykolog Ida Baggesen"
Daniel
27 år
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.