HJERNESKADE

Årsager

Mange mennesker er berørt af hjerneskade ved enten selv at have fået en hjerneskade, eller ved at én man holder af, er blevet ramt. Faktisk lever omkring 120.000 mennesker pt. med en erhvervet hjerneskade i Danmark. Der kan være mange årsager til, at man kan rammes af en erhvervet hjerneskade, for eksempel:

Følelser

Selvom der kan være mange årsager til en hjerneskade, og selvom en hjerneskade hos to mennesker aldrig vil være 100% ens eller komme ens til udtryk, så er der alligevel noget mennesker med hjerneskade og/eller deres pårørende har tilfælles. Nemlig at man befinder sig på et sårbart sted i livet og mange oplever følelser som:

Hjælp

Måske oplever du ikke bare én af disse problemstillinger, men et samsurium af følelser, som kan være meget overvældende. Jeg tilbyder samtaleterapi ift. disse problemstillinger både til dig, der er ramt en af hjerneskade og til dig, som er pårørende til et menneske, der er ramt. Nogle gange vil det være meningsfuldt, at få behandling som par, da kommunikationen omkring de følelser, I hver især har, kan være rigtig svær, og derfor tilbyder vi også parsamtaler.

 

Parterapi i København

Vi tilbyder også parterapi

I et samtaleforløb for par er fokus på, hvordan I sammen håndterer udfordringer og konflikter, hvordan I kommunikerer med hinanden omkring hver jeres respektive følelser og ikke mindst, hvordan I bibeholder intimitet og seksualitet.

Individuel Terapi i København

Føler du dig stresset, nedtrykt, presset, angst, eller at du ikke er noget værd og at du ikke kan finde ud af noget? Vil du gerne have det godt indeni? Vil du gerne have positive tanker om dig selv? Vil du gerne kunne leve dit liv frit og ikke være hæmmet af sådanne negative tanker og følelser? Så er et personligt samtaleforløb noget for dig.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.