Cyklusforløb

Cyklusforløb

Kvindelivet er cyklisk og organisk. I den vestlige moderne verden er der desværre ikke meget plads eller værdi i det cirkulære liv, som vi kvinder er skabt til! Det er heldigvis ved at forandre sig nu, men mange kvinder forsøger stadig anstrengt at leve et liniært liv, hvor de skal kunne præstere det samme på de samme parametre hele måneden. Derfor bliver mange kvinder stressede, føler sig nedtrykt, har lavt selvværd eller føler, at visse sider af dem selv ikke er okay. 

Få hjælp til at forstå og inkorporere din cyklus i dit liv. Lær at bruge den enorme og dybe værdi det værende feminine har. 

Genfind din indre vildskab og kraft

Jeg drømmer om at hjælpe kvinder til at udleve deres feminine selv. I den meget smukke og sindsygt vigtige bog ‘Women Who Run With The Wolves’ beskriver Clarissa Pinkola Estés kvinden således:

“A healthy woman is much like a wolf: robust, chock-full, strong life force, life-giving, territorially aware, inventive, loyal, roving”

Få hjælp til at skabe bevidsthed om, samt værdsættelse af, de forskellige egenskaber, som sanseligt og intuitivt bliver stillet os til rådighed på forskellige tidspunkter i cyklus. Få hjælp, hvorend du er i livet, til at leve nærværende, rummeligt og stolt med din feminine kraft. Den kvindelige visdom er nemlig til rådighed for os hele livet igennem – fra vores første menstraution, gennem graviditet, gennem menopausen og i livet efter. 

Oplever du PMS eller PMD

Op mod 75% af alle kvinder lever med PMS i forskellig grad og  3-10% i så svær grad, at det har betydelig indflydelse på deres daglige funktionsniveau.

Hvad de færreste ved er, at når symptomerne bliver meget
svære ændres diagnosen til Præmenstruelt Dysfori også kaldet PMD. Symptomerne for PMD deles også op i affektive og øvrige, og mindst fem af disse symptomer (herunder mindst ét affektivt) skal være til stede i den sidste uge før menstruation, aftage efter menstruation og være fraværende i ugen efter menstruation. 
 
Affektive symptomer:
Markant affektiv labilitet (f.eks. humørsvingninger, pludselig tristhed, tårefuldhed eller øget følsomhed over for afvisning) • Markant irritabilitet eller vrede • Markant forsænket stemningsleje, følelse af håbløshed eller utilstrækkelighed • Markant angst og/eller følelsen af at være ængstelig, anspændt, nervøs eller bekymret

 

Øvrige symptomer
Mindsket interesse i sædvanlige aktiviteter • Koncentrationsbesvær • Døsighed og mangel på energi • Markant forandring i appetit (f.eks. overspisning eller cravings) • Hypersomni eller søvnløshed • Følelse af overvældethed eller af at miste kontrollen • Fysiske symptomer (f.eks. brystømhed eller hævelse, led eller muskelsmerter, oppustethed)
 
Hvis du i løbet af din cyklus kan genkende dig selv i disse symptomer, og hvis symptomerne hæmmer dig i mulighederne for at leve det liv du gerne vil, eller være den du ønsker, så kan et cyklusforløb være noget for dig. 

Derfor er et Cyklusforløb noget for dig

  • Du ønsker at leve mere i balance med det cykliske kvindeliv
  • Du er i en overgang i livet som for eksempel pubertet eller overgangsalder
  • Du oplever følelsesmæssige, tankemæssige og kropslige udsving, som du ikke forstår
  • Du oplever PMS/PMD
  • Du ønsker at få hjælp til, at skabe et arbejdsliv, der tager hensyn til din cyklus

Hvad kan du forvente?

– En større bevidsthed om dig selv og hvordan din cyklus påvirker din dagligdag og dine relationer

– Indsigt i hvordan du kan bruge din cyklus til din fordel

– Lære at se og mærke dine styrker

– Kortlægning af din cyklus gennem arbejde med cyklushjul

– Værktøjer til, hvis du oplever PMS eller PMD, hvad du kan gøre, når du bliver overmandet

– Skabe og/eller genskabe kontakt til din indre vildskab og kvindekraft

– Indsigt i hvordan du ønsker at leve dit liv, og hvilke værdier, som er vigtigst for netop dig

Pris og forløb

Igennem samtaler går vi i dybden med, hvorfor netop du har købt et cyklusforløb. Vi taler om, hvordan din cyklus påvirker dig, og om hvordan du lever dit liv i dag. Du vil få udleveret et cyklushjul, som du imellem sessionerne skal udfylde. Et cyklushjul er hjælpsomt, ligegyldigt om du mærker din cyklus kraftigt eller om du slet ikke føler, du bemærker den. Vi taler desuden om, hvad der er vigtigt for dig i livet – hvem du gerne vil være og hvad dine styrker er. Du vil få hjælp til, hvad du konkret kan gøre, når livet bliver svært. 

Pris

kr 1100
  • Sessioner af 60 min varighed
  • Bevidsthedsarbejde gennem samtale
  • Udlevering af cyklushjul

Ønsker du at høre mere?

Individuel terapi

Læs mere om, hvad det indebærer at gå i individuel terapi her

DSC03421 - Kopi
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.