Parsamtaler

Parterapi i København

Hos Psykolog Ida Baggesen tilbyder jeg parterapi i København. I et samtaleforløb for par er fokus på, hvordan I sammen håndterer udfordringer og konflikter, hvordan I kommunikerer med hinanden omkring hver jeres respektive følelser og ikke mindst, hvordan I bibeholder både intimitet og samhørighed samt autonomi.

Årsager til Parterapi

Årsager til at man har brug for parterapi:

 • I har problemer med at udtrykke jeres følelser til hinanden
 • I har én eller flere uløselige uenigheder
 • Der er tilbagetrækning, kritik eller foragt i jeres interaktioner
 • En voldsom eller stressende begivenhed har rystet jeres daglige liv
 • I har problemer med at tage beslutninger sammen
 • I har oplevet eller oplever stadig utroskab
 • I ønsker et stærkere forhold
 • I ønsker parterapi for at vedligeholde et allerede godt parforhold

Jeg hjælper ved at:

 • Udrede jeres respektive tilknytningstile, da disse har indflydelse på vores reaktions- og adfærdsmønstre (læs mere om tilnkytningsmønstre her)
 • Sætte ord på jeres værdier og overbevisninger
 • Afklare jeres roller og ansvar
 • Afstemme jeres indbyrdes forventninger til sex og kærlighed
 • Lære jer at kommunikere empatisk

Parterapi

kr 1650 kr PER 90 MIN
 • Få hjælp til at vedligeholde og genfinde kærligheden

Ønsker du at høre mere?

Styrk dit parforhold

Parterapi er ikke kun gavnligt i forhold til romantiske problematikker, selvom dette er den mest brugte årsag til at mennesker søger hjælp til udfordringer i et forhold. Måske ville det være mere dækkende at kalde denne hjælp for relationsterapi i stedet for parterapi. For eksempel kan mennesker i ikke-monogame forhold, venner, familie eller forretningspartnere også have brug for parterapi. Det kan derfor være en god investering i parforholdet at få parterapi i København.

Parforholdets udfordringer

Mange mennesker mener, at man kun skal få parterapi, hvis man er tæt på at blive skilt eller gå fra hinanden. Nogle søger dog også parterapi allerede, når problemerne skaber udfordringer for deres daglige liv. De fleste venter op til 6 år, før de søger terapi, hvilket er lang tid, hvor små udfordringer kan vokse sig til store problemer.

Hvis man begynder at arbejde med problemerne mens de stadig er små, er der stor chance for at de aldrig bliver større, og det er derfor en god ide, at søge hjælp så tidligt som muligt. Det er dog aldrig for sent! Parterapi kan altså fungere forebyggende til at identificere potentielle udfordringer, der måske kan blive til store problemer senere i livet. Denne form for forebyggende parterapi fokuserer på at hjælpe par med at udvikle et stærkt og sundt forhold, blandt andet ved at etablere realistiske forventninger til hinanden og ved at lære gode kommunikationsevner. Så tag kontakt og få en snak om hvordan vores parterapi i København kan hjælpe jer.

Parterapi i København

Et kendetegn ved et parforhold, som har behov for et genstart er ofte at parforholdet bruger meget af energien og overskuddet i de individuelle partneres liv. Parterapi i København kan hjælpe dig med at komme tættere på din partner, forstå hinandens standpunkter og forventninger og finde et sted hvor i kan finde hinanden igen.

Jeg tilbyder parterapi i København til alle par, som føler at de har brug for hjælp. Man behøver ikke at være ved afgrunden af parforholdet eller skilsmisse for at gavne af parterapi. Vores parterapi i København er til alle par, som føler et behov for at udvikle deres parforhold positivt. 

Individuel Terapi i København

Føler du dig stresset, nedtrykt, presset, angst, eller at du ikke er noget værd og at du ikke kan finde ud af noget? Vil du gerne have det godt indeni? Vil du gerne have positive tanker om dig selv? Vil du gerne kunne leve dit liv frit og ikke være hæmmet af sådanne negative tanker og følelser? Så er et personligt samtaleforløb noget for dig.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.