Individuelle samtaler

Individuel Terapi i København

Find roen og glæden i dig selv

Føler du dig stresset, nedtrykt, presset, angst, eller at du ikke er noget værd og at du ikke kan finde ud af noget? Vil du gerne have det godt indeni? Vil du gerne have positive tanker om dig selv? Vil du gerne kunne leve dit liv frit og ikke være hæmmet af sådanne negative tanker og følelser? Så er et personligt samtaleforløb noget for dig.

Der kan være mange årsager til, at man på et tidspunkt i sit liv får brug for hjælp, og ingen årsager er mere rigtige end andre. De fleste mennesker oplever på et eller andet tidspunkt i livet, at de har problemer, som de ikke selv kan løse.

Jeg kan derfor hjælpe dig med at en bred vifte af udfordringer, om du har eller er pårørende til én med stress, depression, autisme eller angst, så står jeg til rådighed for dig. Placeret i hjertet af København på Nørrebro kan jeg hjælpe med det meste.

Individuel terapi

kr 1100 kr PER 60 MIN
  • Få hjælp til at finde indre ro og balance

Kontakt mig i dag

Samspil mellem løsninger og dine ressourcer

Mit psykoterapeutiske arbejde tager altid udgangspunkt i dig, og jeg finder i fællesskab med dig frem til de redskaber, der bedst passer til dit temperament og din situation.

Ofte arbejder vi dog løsningsfokuseret, kognitivt og adfærdskognitivt. Det betyder at vi dykker ned i problemerne, tankerne og følelserne, men kombinerer det med fokus på dine ressourcer, på praktiske redskaber, og på det vi finder frem til, er vigtigt for dig lige nu.

Jeg tror på, at eksperten på dit eget liv er dig. I samtalerne forsøger vi sammen med dig at tale os frem til, hvad det er, du kan, vil og sætter pris på i livet, så du kan leve i bedre overensstemmelse med det. Målet er at øge dit velbefindende, din handlekraft og at hjælpe dig til hurtig trivsel i din aktuelle situation og på længere sigt at finde den nødvendige bevidsthed til at skabe forståelse, overblik og problemløsning i det du står overfor.

Som psykolog har jeg tavshedspligt og følger i øvrigt de etiske retningslinjer Dansk Psykolog Forening har opstillet for god praksis.

Parterapi i København

jeg tilbyder også parterapi

I et samtaleforløb for par er fokus på, hvordan I sammen håndterer udfordringer og konflikter, hvordan I kommunikerer med hinanden omkring hver jeres respektive følelser og ikke mindst, hvordan I bibeholder intimitet og nærhed.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.